Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στην Πούλια, Ιταλία.
Επιλέγουμε τις καλύτερες ελιές για να παράγουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας και να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα.
Φυσικό τρόφιμο par excellence με πολλές αρετές, συμβάλλει στην ανάπτυξη του σώματος, ειδικά λόγω της αντιοξειδωτικής του ποιότητας. Το ελαιόλαδο παράγεται από τους καρπούς της ελιάς και αποκτάται με ψυχρή πίεση από την σάρκα των ελιών. Οι φιάλες μας διατηρούν όλο το χαρακτηριστικό άρωμα, ή τη περιβάλλουσα γεύση με μικρή πικρή επίγευση αλλά ταυτόχρονα μαλακή και λεπτή, και το τυπικό χρώμα που κυμαίνεται από χρυσό κίτρινο έως πράσινο. Το ελαιόλαδο Soledòr Extra Virgin μεταμορφώνεται από προσεκτικά επιλεγμένες και μαζεμένες ελιές προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα και η γεύση που στη συνέχεια προσφέρεται σε πολλούς που επιλέγουν το προϊόν μας.
Περιοχή παραγωγής ελιών S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Έλαια μονοκαλλιέργειας Coratina που χαρακτηρίζονται από μέτρια-έντονη επίπεδο φρουτώδους, πικρού και πικάντικου, με κυρίαρχο άρωμα φρέσκιας αμυγδάλου και ελαφρές αισθήσεις χόρτου/φύλλων και αγκινάρας.
Γκαμπαλέτο κατασκευασμένο από βαμβάκι σε ριμπ 2:1 με ελαστικό στη μέση και χωρίς ραφές στα πλάγια για να προσφέρει άνεση και απαλότητα στο ρούχο. Ιδανικό για να φορεθεί κάτω από ένα φόρεμα, καθώς δεν έχει πλάγιες ραφές. Δαντέλα στο τελείωμα.
ΥΛΙΚΟ: 100% Ιταλικό χτενισμένο βαμβακερό τζέρσεϊ
ΜΕΓΕΘΗ: Μεγέθη από 4^ έως 10^
ΧΡΩΜΑ: Λευκό
ΚΩΔ: ΚΩΔ. 290
Ιταλικά προϊόντα παραδοσιακής παραγωγής ζυμαρικών. Η Πούλια, η περιοχή όπου η φύση και το φαγητό συνδυάζονται ως ένα.
Pasta Farfalle Bicolor, Maccheroni Mischio, Rigatoni alle verdure,